Impresszum, kapcsolat

A weboldal fenntartója: Dr. Móra Balázs

Tárhelyszolgáltató: Sybell Informatika Kft. (1158 Budapest, Késmárk u. 7/B 2. em. 206., info[kukac]sybell[pont]hu)

Kapcsolat

Levélcím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 29. A. Ü-1.

Elektronikus levél: info[kukac]medy[pont]hu

Internet: medy.hu

Minden jog fenntartva.

Amennyiben kérdésed van, legkönnyebben az info[kukac]medy[pont]hu címen érsz el minket.

Szerkesztőségi alapelvek

Célunk, hogy a lehető legpontosabb információkat nyújtsuk olvasóinknak. Az oldalon található minden cikk szerzője orvos. A felhasznált statisztikák, tények és számadatok forrásait az egyszerű ellenőrizhetőség érdekében a cikkekben egyértelműen feltüntetjük.

Az oldalon megadott személyes adatokat nem osztjuk meg, és nem adjuk el. Adatvédelmi tájékoztatónk és Sütitájékoztatónk elmagyarázza, hogyan használunk sütiket, és gyűjtünk adatokat belső elemzéseinkhez.

Az oldalunkon található tartalmakat harmadik féltől teljesen függetlenül hozzuk létre. A cikkek megírására és azok tartalmára hirdetők vagy harmadik fél szponzorok semmilyen befolyással nem bírnak. Fenntartjuk a jogot, hogy a hirdetéseket saját kritériumaink és irányelveink alapján elutasítsuk.

Elkötelezettek vagyunk az oldalunkon általunk közzétett pontatlan vagy elavult információk kijavítása iránt. Az olvasók a hibákat vagy elavult tartalmakat az info[kukac]medy[pont]hu e-mail címen jelenthetik. A javításokat és pontosításokat a lehető leghamarabb elvégezzük.