Jogi nyilatkozat

A Medy.hu weboldal tartalma nem minősül orvosi tanácsadásnak. A weboldalon található minden információ és tartalom (beleértve a fotókat, illusztrációkat, videókat, letöltéseket, és referenciákat) kizárólag általános tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között nem helyettesíti az orvosi tanácsadást, diagnózist és kezelést. Egészségügyi probléma vagy kérdés esetén mindig konzultálj a kezelőorvosoddal.

A Medy.hu célja, hogy releváns tudományos eredmények alapján tájékoztassa az olvasókat. Az oldalon található információk nem orvosi tanácsok. Egészségügyi döntés előtt mindig kérd ki a kezelőorvosod vagy más egészségügyi szakember véleményét. Az oldalon található információkra alapozott döntések következményeiért, az abból eredő esetleges vagyoni és nem vagyoni károkért a Medy.hu nem vállal felelősséget.

Az öndiagnózis, az orvosi konzultáció nélkül folytatott terápia, illetve a szükséges kezelés elmaradása állapotrosszabbodáshoz vezethet.

A weboldalon található valamennyi szöveg, továbbá az illusztrációk egy része a Medy.hu tulajdonosának a szellemi tulajdonát képezik. A weboldal tartalmának további, más felületeket történő felhasználásához a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye szükséges.