Jogi nyilatkozat

A Medy.hu weboldal tartalma nem minősül orvosi tanácsadásnak. A weboldalon található minden információ és tartalom (beleértve a fotókat, illusztrációkat, videókat, letöltéseket, és referenciákat) kizárólag általános tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között nem helyettesíti az orvosi tanácsadást, diagnózist és kezelést. Egészségügyi probléma vagy kérdés esetén mindig konzultálj a kezelőorvosoddal.

A Medy.hu célja, hogy releváns tudományos eredmények alapján tájékoztassa az olvasókat. Az oldalon található információk nem orvosi tanácsok. Egészségügyi döntés előtt mindig kérd ki a kezelőorvosod vagy más egészségügyi szakember véleményét. Az oldalon található információkra alapozott döntések következményeiért, az abból eredő esetleges vagyoni és nem vagyoni károkért a Medy.hu tulajdonosa és szerzői nem vállalnak felelősséget.

Az öndiagnózis, az orvosi konzultáció nélkül folytatott terápia, illetve a szükséges kezelés elmaradása állapotrosszabbodáshoz vezethet.

A Medy.hu üzemeltetője, tulajdonosa és szerzői nem vállalnak felelősséget a pontatlanságokból vagy hiányosságokból eredő veszteségekért, sem az olyan veszteségekért, amelyek az információ interneten keresztül történő terjesztése által okozott vagy azzal együtt járó problémákból, például megszakításokból vagy fennakadásokból erednek. A webes űrlapok használata során igyekszünk a szükséges mezők számát a lehető legkisebbre korlátozni. A Medy.hu üzemeltetője, tulajdonosa és szerzői által, vagy nevében e weboldalon keresztül nyújtott adatok, tanácsok vagy ötletek felhasználása következtében elszenvedett veszteségekért a Medy.hu üzemeltetője, tulajdonosa és szerzői nem vállalnak felelősséget.

A Medy.hu üzemeltetője, tulajdonosa és szerzői nem vállalnak felelősséget azon weboldalak tartalmáért, amelyekre vagy amelyekről hiperlink vagy egyéb hivatkozás található. A harmadik felek által kínált termékekre vagy szolgáltatásokra az adott harmadik felek vonatkozó feltételei vonatkoznak.

A weboldalon található valamennyi szöveg, továbbá az illusztrációk egy része a Medy.hu tulajdonosának a szellemi tulajdonát képezik. A weboldal tartalmának további, más felületeket történő felhasználásához a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye szükséges.

A Medy.hu csapata elkötelezett amellett, hogy ezt a weboldalt naprakészen és pontosan tartsa. Amennyiben mégis hibás vagy elavult információval találkozna, kérjük, jelezze felénk, hogy a weboldalon hol olvasta az információt. Ezt követően a lehető leghamarabb utánanézünk a hibának. Kérjük, hogy észrevételeit e-mailben küldje el a következő címre: info@medy.hu